Stor 2:a i centrala Hisingen

Varmt välkomna till Madängsgatan 9. Nu har vi det stora nöjet att erbjuda en rymlig 2:a i centrala Hisingen. Bostaden har luftiga rum, vackra ljusinsläpp och smakfulla materialval. Entrén nås via en loftgång, loftgången går att möblera. Lägenheten disponeras av ett trevligt kök med full maskinell utrustning, ett rymligt sovrum, badrum med tvätt- och torkmaskin, ljus vardagsrum samt en mysig balkong, bostaden är mycket välplanerad och erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i ett attraktivt område på en lugn gata med direkt närhet till Backaplan där det erbjuds flertal affärer, restauranger och service. Stenkast till goda kommunikationer som tar dig snabbt till centrala Göteborg. Dessutom finns underbara Keillers Park i närheten med Göteborgs högsta utsiktsplats, en grön oas för avkoppling och utflykter med familj, vänner eller goda grannar.

Pris:
2 995 000 kr / Högstbjudande
Adress:
Madängsgatan 9, Göteborg
Objektstyp:
Lägenhet
Antal rum:
2 (1 sovrum)
Boarea:
63 kvm
Månadsavgift:
3 846 kr / mån

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA EN VISNING.

Intresseanmälan

Bilder och planlösning

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt plats för skoställ. Ytterligare förvaring i form av garderober.

Vardagsrum

Från hallen når vi vardagsrummet, här har vi en social öppen planlösning mot kök med plats att möblera en härlig soffa med ett par sköna fåtöljer samt annan möblemang om så önskas. Rummet blir den naturliga platsen för såväl avkoppling som umgänge. Den generösa takhöjden tillsammans med flertal stora fönsterpartier ger oss det härliga ljusinsläppet som skapar en luftig och härlig atmosfär. Här finns även utgången till balkongen.

Balkong

Från vardagsrummet når man balkongen som blir en naturlig förlängning av bostaden. Här kan ni avnjuta många mysiga stunder.

Kök

Modernt kök i öppen planlösning med plats för matbord vid fönster och balkong. Generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter . Vitt kakel som stänkskydd. Maskinell utrustning: Kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro.

Badrum

Rymlig badrum med mörkt klinker på golv samt vitt kakel på väggar. WC, dusch med vikbara glasdörrar, kommod med vask, väggskåp med spegeldörrar, belysning och förvaring. Torktumlare och tvättmaskin samt bänkskiva och ytterligare väggskåp för förvaring.

Sovrum

Sovrummet är stort och rymmer både en dubbelsäng och annan önskvärd möblering, gott om förvaring genom en rymlig klädkammare

Bostadsfakta

ALLMÄN INFORMATION
2 995 000 kr
Madängsgatan 9, Centrala Hisingen, 41703, Göteborg
Lägenhet
Bostadsrätt
2 (1 sovrum)
63 kvm
3 av 5
Ja
2018-2019
EKONOMI
3 846 kr /mån
I avgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.
Inre reparationsfond saknas
1.11260%
1.11260%
DRIFTKOSTNADER
3 000 kr / år
1 200 kr / år
16 200 kr / år
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
FÖRENING OCH BYGGNAD
BRF Qvillestaden
Brf Qvillestaden består av en u-formad byggnad med 92 bostäder som byggts i direkt anslutning till en befintlig telestationsbyggnad. Husets höjd varierar mellan sex till sju våningar och den slutna innegården är upphöjd. Under innegården ryms garage, förrådsutrymmen och miljörum, i gatunivå finns både verksamhetslokaler och lokaler. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1,5–4 rok och här finns både vindslägenheter och etagelägenheter.
Inom föreningen finns två miljörum för hanteringa av vanlig hushållsutfall.

Cykelrum och barnvagnsrum finns.
Föreningens byggnader är nyproducerade under 2018/19, inga renoveringar utförda.
Inga större arbeten planeras under 2021-2023.
Enligt ekonomisk plan planeras en avgiftshöjning om 2 % årligen.
Kabel-TV via Telia, grundutbud (8 valbara favoriter), Bredband 100/10 Mbit/s via Telia samt fast IP telefoni ingår månadsavgiften.
Fjärrvärme & Mekanisk
Privatbostadsföretag (äkta)
Föreningen äger marken
Nej
Köpare
1208 kr
483 kr
Parkering
Det finns 42 parkeringsplatser och 2 MC-parkeringsplatser, 37 av dessa platser är belägna i fastighetens garage och 5 platser finns i anslutning till fastigheten vid ingången från Madängsgatan.
Energideklaration
2019-01-22
Energideklaration är utförd
B
54 kWh/m²
61 kWh/m²

Karta

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad


    Snabbanslutning