Varmt välkomna till en stor 2:a om 68 kvm högst upp i huset!

Varmt välkomna till Sägengatan 54. Lägenheten erbjuder en bostad med luftiga rum, vackra ljusinsläpp och smakfulla materialval. Fina färgsättningar som förstärker den genuina känslan. Lägenheten disponeras av ett trevligt kök med full maskinell utrustning, ett rymligt sovrum, nyrenoverad badrum (stambyte 2016), ett luftigt vardagsrum samt en mysig balkong i västerläge. Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i ett attraktivt område på en lugn gata med direkt närhet till Selma Lagerlöfs torg där det erbjuds flertal affärer, bibliotek och service. Stenkast till goda kommunikationer som tar dig snabbt till centrala Göteborg, centrala Hisingen och Bäckebol köpcenter. Även populära Sankt Jörgen Park nås snabbt och smidigt tack vare de utmärkta kommunikationer. P-plats ingår i avgiften och Inre reperationsfond på 3 265 kr!

Pris:
1 695 000 kr / Utgångspris
Adress:
Sägengatan 54, Göteborg
Objektstyp:
Lägenhet
Antal rum:
2 (1 sovrum)
Boarea:
68 kvm
Månadsavgift:
4 819 kr / mån

Bokad visning. Anmäl dig på mäklarens hemsida.

Lör 22 Januari - 14:30 BOKA

Bokad visning. Anmäl dig på mäklarens hemsida.

Sön 23 Januari - 14:30 BOKA

Bilder och planlösning

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig och välkomnande hall utrustad med säkerhetsdörr. Här erbjuds plats för avhängning av ytterkläder samt garderob med bra förvaring. Finns även utrymme för fler garderober eller annan förvaringsmöbel om så önskas. På väggarna sitter ljust mönstrad tapet och fin plastmatta på golvet.

Vardagsrum

Det välplanerade vardagsrummet är bostadens naturliga samlingspunkt som bjuder på fint ljusinsläpp och stora fönster. Här finns gott om plats för större soffa, mediabänk, matsalsbord och annat önskat möblemang. Ekparkett på golvet och natural clay färgade väggar.

Sovrum

Rymlig sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Goda förvaringsmöjlighet med ett flertal garderober. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och en grönskande vy över det barnvänliga och gröna innergården. På golvet ligger parkett och väggarna är vita med en fin fondtapet.

Kök

Smakfull kök som renoverades 2014. Det stora och praktiska köket bjuder på generösa arbetsytor. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn samt köksfläkt. Röd kakel ovanför köks- och arbetsbänk samt vita köksluckor. Rummet har vita väggar och laminatgolv. Här får ni även plats för matgrupp.

Badrum

Badrummet renoverades 2016 vid stambyte. Badrummet är inrett med vitt kakel och svart klinker. Det helkaklade erbjuder dusch, handfat med kommod, badrumsskåp, wc och handdukstork.

Balkong

Insynsskyddat balkong i västerläge med utsikt över grönområde. Här finns det plats för möblemang där man kan sitta och njuta av solen från sen eftermiddag till kväll.

Bostadsfakta

ALLMÄN INFORMATION
1 695 000 kr
Sägengatan 54, Hisings Backa, 42258, Göteborg
Lägenhet
Bostadsrätt
2 (1 sovrum)
68 kvm
3 av 3
Nej
1969
Enligt överenskommelse
EKONOMI
4 819 kr /mån
I avgiften ingår vatten, värme, TV, bredband samt parkeringsplats.
Inre reparationsfond finns
3265
2021-11-01
0,19143
0,19143
DRIFTKOSTNADER
1 800 kr / år
1 200 kr / år
3 000 kr / år
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
FÖRENING OCH BYGGNAD
HSB Brf Backa
HSB brf Backa med 484 lägenheter är en av Göteborgs största bostadsrättsföreningar tillika en av de största medlemsföreningarna i HSB Göteborg. Föreningen består av 14 st. bostadsbyggnader, 2 st. garagebyggnader, 3 st. parkeringsplatser, stora välskötta gårdar och en del andra faciliteter.
Som bostadsrättshavare i HSB brf Backa har du tillgång till ett stort utbud såväl i föreningen som i närområdet. Du har möjlighet att boka och nyttja diverse lokaler och andra faciliteter, exempelvis för ett barnkalas eller ett snickeriprojekt.
Det finns mycket annat som du kan hitta på tillsammans med dina grannar och vänner, bland annat anordnar HSB Brf Backas Fritidskommitté olika aktiviteter. HSB värnar om det goda boendet!
1985 byttes fönster ut.
2003 renoverades balkonger.
2004 byttes fönster ut.
2005 målades trappuppgång.
2006 installerades nya torktumlare i tvättstugan.
2007-2008 lades ny takpapp, nya rännor monterades och takfot målades på Sägengatan 3-10.
2009 energideklarerades huset.
2010 byggdes två nya lägenheter och en grundförstärkning utfördes.
2010-2012 renoverades innergårdar med ny belysning, nya växter och buskar samt nya gräsytor.
2013 underhållsarbete och åtgärdat vattenskadorna. Pågående arbete med att måla om fasaden.
2015-2017 stamrenovering genomfördes i samtliga badrum i föreningen.
2017 isolerades vinden och torkrummen i tvättstugorna försågs med luftavfuktare.
2018 installerades ett passagesystem och entrédörrarna försågs med taggsystem. Ett nytt bokningssystem för tvättstugan, gästlägenheten och snickarboden installerades samt ett nytt låssystem till garaget. Individuell mätning och debitering av el infördes.
2019 besiktades samtliga lekplatser samt att förenings samtliga parkeringsplatser linjemålades.
2020 Injustering av värmen
Fasadarbeten kommer påbörjas år 2021. Inga vidare beslut tagna i dagsläget. Styrelsen följer en 30-årig underhållsplan.
HSB Brf Backa har tecknat gruppavtal med ComHem som omfattar digital-TV, bredband och telefoni. Inkluderat är digital-tv med ett standardutbud av tv-kanaler plus 8 favoriter, bredband 250/50 Mbit samt telefoni. För utökade avtal tecknas avtal separat av lägenhetsinnehavaren, då får man ta del av en uppgraderingsrabatt.
Fjärrvärme och Mekanisk frånluft
Privatbostadsföretag (äkta)
Marken är tomträtt
Nej
Säljare
1190 kr
476 kr
Parkering
I föreningen finns 484 parkerings- och garageplatser. Till varje lägenhet hör en parkerings- eller garageplats. Föreningen har även ett antal MC-rum, i dagsläget är samtliga uthyrda.
Energideklaration
2020-02-14
Energideklaration är utförd
E
110 kWh/m²
122 kWh/m²

Karta

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad


    Snabbanslutning