Modernt bostadsrättsradhus med möjlig uthyrningsdel

Nu har jag äran att få presentera med stor sannolikhet föreningens bästa radhus. Modernt bostadsrättsradhus som ligger på ett av föreningens absolut bästa lägen! En ypperligt välplanerad och modernt bostadsrättsradhus om 117 kvm i boyta och 56 kvm i biyta. Här bor man i ett modernt boende byggd 2018 med direkt närhet till skolor, förskolor, trevliga promenadslingor och goda kommunikationer som tar dig snabbt till centrala Göteborg. Bostadsrättsradhuset erbjuder välplanerade 117 kvadratmeter fördelade på två plan och och 56 kvm i biyta i källarplan som delvis är i sutteräng. En smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor, hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Köket är familjärt med fönster som ger ljus som når hela vägen genom vardagsrummet och vidare ut till den franskabalkongen En trappa upp finns ett badrum och fyra sovrum samlade. Det minsta kan användas till allt från arbetsrum till sovrum. Det största sovrummet får plats med dubbelsäng och annat möblemang, härifrån når du den mysiga balkongen. Framför huset har vi en fantastisk rymlig altan. Det finns även gott om utrymme för parkering med upp till fyra bilar samt förvaring i form av bostadens rymliga förråd. Bakom huset har vi ingången till källarplanen och en stor trädgård. Här är vardagslivet bekvämt! Välkommen på visning.

Pris:
3 895 000 kr / Högstbjudande
Adress:
Cykelvädersgatan 29, Göteborg
Objektstyp:
Radhus
Antal rum:
5 (4 sovrum)
Boarea:
117 kvm
Månadsavgift:
4 603 kr / mån
Högsta bud: 1 3 895 000 kr 2022-06-06 14:30
Se alla bud

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA EN VISNING.

Intresseanmälan

Bilder och planlösning

Rumsbeskrivning

Hall

Inbjudande hall som öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar samt mörkt klinkergolv med komfortvärme. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom avhängning och förvaring i form av klädkammare. Vänster om hallen har du mer plats för förvaring under den trevliga ek trappan.

Badrum

Smakfullt inrett badrum med svart klinkers och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet innehar tvättmaskin & torktumlare samt förvaring i skåp ovanför för extra förvaringsutrymme, dusch, wc, handfat, kommod och spegelskåp med inbyggd LED belysning.

Kök

Stort kök med gott om plats för matsalsmöblemang och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier . Vitt kök med grå arbetsbänk i laminat, vitt kakel som stänkskydd och vackert ljus ek laminat på golv. Köket innehar induktionshäll, inbyggd ugn & mikrovågsugn, hel kyl & frys, fläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring tack vare flertalet över- och underskåp i vit kulör.

Vardagsrum

Trevligt vardagsrum med vita väggar och vackert ljus ek laminatgolv. Gott om plats för soffhörna och tv-möbel, och trevliga sociala ytor för sociala sammankomster.

.

.

Träaltan

Stor och härlig altan i soligt västerläge! Här finns plats för loungegrupp med soffor och fåtöljer, grillhörna och ett rejält matbord med många sittplatser.

Övre Plan

Allrum

Vi fortsätter upp för den trevliga ek trappan till allrummet. Allrummet har vita väggar och vackert ljus ek laminatgolv. Rummets generositet möjliggör möblering med en soffgrupp, ett par fåtöljer samt TV- & mediamöbler. Rummet kan även göras om till ett sovrum om så önskas.

Master bedroom

Ljust och fint Master bedroom med egen balkong. Rummet har vita väggar och vackert ljus ek laminatgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Platsbyggda garderober för bra förvaring.

Balkong

En härlig balkong i soligt västerläge!

Sovrum 1, 2 & 3

Tre väldisponerade sovrum med plats för säng och annat möblemang. Vita väggar och ljus ek laminatgolv. Gott om förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober.

Badrum

Smakfullt inrett badrum med svart klinkers och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet innehar dusch, wc, handfat, kommod och spegelskåp med inbyggd LED belysning.

Källarplan

Biyta om 56 kvm, möjlighet till uthyrning då man kan nyttja källarplan som separat lägenhet. Du behöver ansöka om bygglov

Bostadsfakta

ALLMÄN INFORMATION
3 895 000 kr
Cykelvädersgatan 29, Biskopsgården, 418 39, Göteborg
Radhus
Bostadsrätt
5 (4 sovrum)
117 kvm
56 kvm
2018
EKONOMI
4 603 kr /mån
Retroaktiv reglering av faktisk vattenförbrukning sker och debiteras vid förbrukning över det som inkluderas i månadsavgiften.
Inre reparationsfond saknas
2,63200%
2,63%
DRIFTKOSTNADER
6 000 kr / år
1 200 kr / år
2 640 kr / år
3 600 kr / år
2 400 kr / år
15 840 kr / år
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
FÖRENING OCH BYGGNAD
BRF BoKlok Höstvinden
BoKlok Höstvinden ligger på ett högt och avskilt läge med Sjumilaparken alldeles runt knuten. Föreningen består av 36st radhus och ett parhus. BoKlok är ett boendekoncept utvecklad av Skanska och Ikea. Radhusen har 5 rum fördelade på 117 kvm i två plan, med egen trädgård och plats för bil på uppfarten. Lägenheterna har ett eget förråd på sin uppfart.
2 års-besiktning gjordes i april 2021. Man har påbörjat åtgärder av fel beroende på felets storlek.
Inga avgiftshöjningar på gång. 2022-05-24
Föreningen har fiber via Telia Öppen fiber.
Värmepump-frånluft (el) och Frånluft
Privatbostadsföretag (äkta)
Föreningen äger marken
Nej
Köpare
1208 kr
483 kr
Parkering
Framför huset finns det gott om utrymme med möjlighet att parkera upp till fyra bilar. Det finns även 18 gästparkeringar i området.
Energideklaration
2021-06-07
Energideklaration är utförd
C
35 kWh/m²
68 kWh/m²

Karta

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad


    Snabbanslutning